Bedrijfsruimte Rotterdam

Bedrijfsruimte aangeboden in de regio Rotterdam

Vind alle bedrijfsruimte te huur en te koop in Rotterdam. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfsruimte die u zoekt. De meest recent aangeboden bedrijfsruimte in Rotterdam vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Rotterdam. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Rotterdam en omgeving.

Bedrijfsruimte aanbod in Rotterdam

Rotterdam heeft verschillende gebieden met bedrijfsruimten, variërend van industriegebieden tot commerciële zakendistricten. Hier zijn enkele bekende gebieden waar je bedrijfsruimte in Rotterdam kunt vinden:

 1. Spaanse Polder: Gelegen ten noordwesten van het stadscentrum, is de Spaanse Polder een groot industriegebied met een mix van grootschalige bedrijventerreinen en distributiecentra.
 2. Waalhaven: Dit gebied, in het zuiden van Rotterdam, is bekend om zijn maritieme activiteiten. Het herbergt zowel industrie als commerciële bedrijfsruimten.
 3. Brainpark: Brainpark is een zakendistrict nabij de Erasmus Universiteit. Het biedt een mix van kantoren, onderzoeksinstellingen en bedrijfsruimten.
 4. Zuidplein: Gelegen in het zuiden van Rotterdam, Zuidplein herbergt niet alleen een groot winkelcentrum maar ook bedrijfsruimten en kantoren in de omgeving.
 5. Spangen: In het westen van Rotterdam vind je Spangen, een gebied dat een mix van woningen en bedrijfsruimten heeft.
 6. Kralingen-Crooswijk: Dit is een wijk in het noorden van Rotterdam met diverse bedrijfsruimten, vooral langs de Oostzeedijk.
 7. Maasvlakte: Gelegen aan de monding van de Maas, is de Maasvlakte een industrieel en logistiek gebied met havenactiviteiten en distributiecentra.
 8. Kop van Zuid: Dit gebied, aan de zuidoever van de Maas, is bekend om zijn moderne architectuur en zakelijke district. Hier vind je kantoren en bedrijfsruimten met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Volgens gegevens van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) uit 2022 had Rotterdam ongeveer 655.500 inwoners.

Bedrijfsruimte Rotterdam

Rotterdam heeft verschillende bedrijventerreinen waar diverse bedrijven zijn gevestigd, variërend van industriële bedrijven tot commerciële ondernemingen. Hier zijn enkele bekende bedrijventerreinen in en rond Rotterdam:

 1. Spaanse Polder: Dit is een van de grootste bedrijventerreinen in Rotterdam, gelegen ten noordwesten van het stadscentrum. De Spaanse Polder herbergt tal van industriële bedrijven, groothandels en distributiecentra.
 2. Waarderpolder: Gelegen in het westen van Rotterdam, is de Waarderpolder een bedrijventerrein met een mix van industriële en commerciële activiteiten.
 3. Noordwest: Dit bedrijventerrein ligt in het noordwestelijke deel van Rotterdam en herbergt verschillende bedrijven, waaronder productiebedrijven en distributiecentra.
 4. Havengebied: Rotterdam staat bekend om zijn haven, een van de grootste ter wereld. Het havengebied fungeert als een belangrijk industrieel en logistiek knooppunt.
 5. Vaanpark I & II: Gelegen in het zuidoosten van Rotterdam, zijn Vaanpark I & II bedrijventerreinen met diverse bedrijven, variërend van lokale ondernemingen tot internationale bedrijven.
 6. Rotterdam Airport Business Park: Nabij Rotterdam The Hague Airport bevindt zich dit bedrijventerrein met kantoren en zakelijke faciliteiten.
 7. Alexanderpolder: Dit gebied in het oosten van Rotterdam herbergt diverse bedrijven en kantoren, met in de buurt het winkelcentrum Alexandrium.
 8. Maasvlakte: Het Maasvlakte-gebied, gelegen aan de monding van de Maas, is een belangrijk industrieel en logistiek gebied met havenactiviteiten.

Voor specifieke informatie over beschikbare bedrijfsruimte op een bepaald bedrijventerrein, kun je contact opnemen met lokale makelaars in commercieel vastgoed, online vastgoedplatforms raadplegen of de gemeentelijke instanties voor economische ontwikkeling benaderen. Deze bronnen kunnen je helpen bij het vinden van beschikbare bedrijfsruimte die aan jouw behoeften voldoet.

Bedrijventerreinen in Rotterdam

Kortom Rotterdam biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige kantoorruimten en strategisch gelegen locaties. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.