Kantoorruimte Den Haag

Bedrijfspanden aangeboden in de regio Den Haag

Vind alle kantoorruimte te huur en te koop in Den Haag. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de kantoorruimte die u zoekt. De meest recent aangeboden kantoorruimte in Den Haag vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Den Haag. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Den Haag en omgeving.

Bedrijfsruimte aanbod in Den Haag

Den Haag biedt volop mogelijkheden qua bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkplekken, beleggingspanden en winkelruimte. Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland in Nederland. Enkele belangrijke kenmerken van Den Haag zijn:

 1. Regeringszetel: Den Haag is de politieke hoofdstad van Nederland. Het herbergt de regering, het parlement, de koninklijke familie en veel ambassades en internationale organisaties.
 2. Internationale stad van Vrede en Recht: Den Haag staat bekend als de “Internationale stad van Vrede en Recht” vanwege de aanwezigheid van verschillende internationale gerechtshoven, waaronder het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof.
 3. Cultuur en Kunst: De stad heeft een rijke culturele scene met tal van musea, theaters en kunstgaleries. Het Mauritshuis herbergt beroemde kunstwerken, waaronder Vermeers “Meisje met de parel”.
 4. Stranden: Den Haag heeft ook populaire badplaatsen, waaronder Scheveningen en Kijkduin, met mooie stranden en diverse recreatiemogelijkheden.
 5. Internationale Gemeenschap: Door zijn rol als diplomatieke stad en als thuisbasis voor vele internationale organisaties, heeft Den Haag een diverse en internationale gemeenschap.
 6. Historische Gebouwen: De stad heeft een mix van moderne en historische architectuur. Het Binnenhof, een middeleeuws complex, is het politieke centrum van Nederland.
 7. Economie: Den Haag heeft een diverse economie, met sectoren als de overheid, zakelijke dienstverlening, technologie en toerisme die bijdragen aan de lokale economie.

Volgens gegevens van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) uit 2022 had Den Haag ongeveer 553.000 inwoners.

Kantoorruimte Den Haag

Den Haag heeft verschillende kantorengebieden verspreid over de stad, variƫrend van zakendistricten tot specifieke kantorenlocaties. Hier zijn enkele bekende kantorengebieden in Den Haag:

 1. Beatrixkwartier: Gelegen in het stadsdeel Haagse Hout, is het Beatrixkwartier een belangrijk zakendistrict in Den Haag. Het herbergt tal van kantoorgebouwen, bedrijven en overheidsinstellingen.
 2. Binckhorst: De Binckhorst ondergaat momenteel een transformatie van industrieel naar een gemengd stedelijk gebied. Naast woningen en recreatieve voorzieningen zijn er ook kantoren gevestigd.
 3. Haagse Poort: Dit is een kantorengebied nabij station Laan van NOI. Het bestaat uit meerdere kantoorgebouwen en bedrijven.
 4. Wijnhavenkwartier: Dit gebied, gelegen nabij het centrum van Den Haag, is een mix van kantoren, woningen en voorzieningen. Het is een opkomende wijk met een divers aanbod.
 5. Bezuidenhout: Deze wijk herbergt diverse kantoren en zakelijke dienstverleners. Het is strategisch gelegen tussen het centrum van Den Haag en het Beatrixkwartier.
 6. De Resident: Dit gebied in het centrum van Den Haag omvat verschillende kantoorgebouwen, waaronder het stadhuis van Den Haag en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
 7. Koninginnegracht: In deze straat zijn verschillende kantoorgebouwen gevestigd, vaak gebruikt door bedrijven, advocatenkantoren en andere zakelijke dienstverleners.

Het is altijd raadzaam om contact op te nemen met lokale makelaars in commercieel vastgoed of online platforms voor zakelijk onroerend goed om specifieke kantoorruimtes te vinden die voldoen aan jouw eisen en behoeften. Bedenk wat belangrijk voor je is, zoals locatie, grootte, voorzieningen en budget, bij het zoeken naar kantoorruimte in Den Haag.

Bedrijventerreinen in Den Haag

Kortom Den Haag biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige kantoorruimten en strategisch gelegen locaties. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.