Praktijkruimte Rotterdam

Praktijkruimte aangeboden in de regio Rotterdam

Vind alle praktijkruimte te huur en te koop in Rotterdam. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de praktijkruimte die u zoekt. De meest recent aangeboden praktijkruimte in Rotterdam vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Rotterdam. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Rotterdam en omgeving.

Bedrijfsruimte aanbod in Rotterdam

Rotterdam heeft verschillende gebieden met bedrijfsruimten, variërend van industriegebieden tot commerciële zakendistricten. Hier zijn enkele bekende gebieden waar je bedrijfsruimte in Rotterdam kunt vinden:

 1. Spaanse Polder: Gelegen ten noordwesten van het stadscentrum, is de Spaanse Polder een groot industriegebied met een mix van grootschalige bedrijventerreinen en distributiecentra.
 2. Waalhaven: Dit gebied, in het zuiden van Rotterdam, is bekend om zijn maritieme activiteiten. Het herbergt zowel industrie als commerciële bedrijfsruimten.
 3. Brainpark: Brainpark is een zakendistrict nabij de Erasmus Universiteit. Het biedt een mix van kantoren, onderzoeksinstellingen en bedrijfsruimten.
 4. Zuidplein: Gelegen in het zuiden van Rotterdam, Zuidplein herbergt niet alleen een groot winkelcentrum maar ook bedrijfsruimten en kantoren in de omgeving.
 5. Spangen: In het westen van Rotterdam vind je Spangen, een gebied dat een mix van woningen en bedrijfsruimten heeft.
 6. Kralingen-Crooswijk: Dit is een wijk in het noorden van Rotterdam met diverse bedrijfsruimten, vooral langs de Oostzeedijk.
 7. Maasvlakte: Gelegen aan de monding van de Maas, is de Maasvlakte een industrieel en logistiek gebied met havenactiviteiten en distributiecentra.
 8. Kop van Zuid: Dit gebied, aan de zuidoever van de Maas, is bekend om zijn moderne architectuur en zakelijke district. Hier vind je kantoren en bedrijfsruimten met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Volgens gegevens van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) uit 2022 had Rotterdam ongeveer 655.500 inwoners.

Praktijkruimte Rotterdam

Rotterdam herbergt diverse praktijkruimtes en zakendistricten waar bedrijven gevestigd zijn. Hier zijn enkele bekende gebieden in Rotterdam met praktijkruimtes:

 1. Rotterdam Centrum: Het stadscentrum van Rotterdam herbergt een mix van zakelijke en commerciële activiteiten. De omgeving rond de Coolsingel en Blaak is bijvoorbeeld bekend om zijn kantoren.
 2. Kop van Zuid: Dit gebied, gelegen aan de zuidoever van de Maas, is een modern zakendistrict met opvallende architectuur. Hier vind je kantoren, winkels en restaurants.
 3. Brainpark: Nabij de Erasmus Universiteit bevindt zich het Brainpark, een zakendistrict met kantoren en onderzoeksinstellingen.
 4. WTC Rotterdam: Het World Trade Center Rotterdam, gelegen aan de Beursplein, is een belangrijk zakencentrum met kantoren, vergaderruimten en andere zakelijke voorzieningen.
 5. Rivium: Gelegen in Capelle aan den IJssel, net buiten Rotterdam, is Rivium een zakendistrict met moderne kantoorgebouwen en faciliteiten.
 6. Spaanse Polder: Dit industriële gebied herbergt niet alleen industriële bedrijven maar ook kantoren en commerciële activiteiten.
 7. Weena: De Weena is een belangrijke straat in Rotterdam waar verschillende kantoorgebouwen te vinden zijn. Het ligt nabij het Rotterdam Centraal Station.
 8. Prins Alexander: Dit gebied in het oosten van Rotterdam heeft kantoren en zakelijke voorzieningen, vooral rondom winkelcentrum Alexandrium.

Als je specifiek op zoek bent naar kantoorruimte in Rotterdam, kun je contact opnemen met lokale makelaars in commercieel vastgoed, gebruikmaken van online vastgoedplatforms, of de gemeentelijke instanties voor economische ontwikkeling raadplegen. Deze bronnen kunnen je helpen bij het vinden van beschikbare kantoorruimte die aan jouw behoeften voldoet.

Voor specifieke informatie over beschikbare bedrijfsruimte op een bepaald bedrijventerrein, kun je contact opnemen met lokale makelaars in commercieel vastgoed, online vastgoedplatforms raadplegen of de gemeentelijke instanties voor economische ontwikkeling benaderen. Deze bronnen kunnen je helpen bij het vinden van beschikbare bedrijfsruimte die aan jouw behoeften voldoet.

Bedrijventerreinen in Rotterdam

Kortom Rotterdam biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige kantoorruimten en strategisch gelegen locaties. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.