Praktijkruimte Zoetermeer

Praktijkruimte aangeboden in de regio Zoetermeer

Vind alle praktijkruimte Zoetermeer te huur en te koop in Zoetermeer. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden praktijkruimte in Zoetermeer vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Zoetermeer. Op onze web-site hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Zoetermeer en omgeving.

Zoetermeer ligt in de buurt van belangrijke snelwegen, waaronder de A12, wat het gemakkelijk maakt voor logistieke bedrijven om goederen snel en efficiƫnt te distribueren. De nabijheid van de A12 biedt ook directe toegang tot de naburige steden Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Over het algemeen is Zoetermeer een stad die zich heeft ontwikkeld vanuit een klein dorp tot een moderne stad met diverse voorzieningen voor haar inwoners. Thans bedraagt het inwonersaantal van Zoetermeer ongeveer 125.000 mensen

Praktijkruimte Zoetermeer

Zoetermeer biedt verschillende praktijkruimte verspreid over de stad. Hierbij enkele gebieden waar je praktijkruimte kunt vinden in Zoetermeer:

  1. Stadshart Zoetermeer: Het Stadshart is het centrale zakelijke en winkeldistrict van Zoetermeer. Hier vind je een mix van kantoren, winkels, restaurants en andere voorzieningen. Het is een levendige locatie met goede bereikbaarheid.
  2. Bleizo: Dit bedrijventerrein is gelegen aan de noordkant van Zoetermeer, nabij de A12 snelweg. Het is strategisch gelegen tussen Zoetermeer, Lansingerland en Zoeterwoude en kan diverse kantoorfaciliteiten aanbieden.
  3. Lansinghage: Lansinghage is een bedrijventerrein in het oosten van Zoetermeer, dichtbij de A12 snelweg. Het biedt verschillende zakelijke faciliteiten en is goed bereikbaar.
  4. Oosterheem: Oosterheem is in eerste instantie een woonwijk, maar het heeft ook zakelijke faciliteiten, waaronder kantoorruimte. Het is een gebied met een mix van wonen en werken.
  5. Dobbewijk: Dobbewijk is een wijk in het zuidwesten van Zoetermeer en kan ook kantoorfaciliteiten bieden naast andere zakelijke activiteiten.
  6. Centrum West: Dit is een ander winkel- en kantoorcentrum in Zoetermeer. Het herbergt diverse bedrijven en kan interessant zijn voor bedrijven die willen profiteren van de stedelijke voorzieningen.

Bedrijventerreinen in Zoetermeer

Kortom Zoetermeer biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige praktijkruimte en strategisch gelegen locaties, met mogelijkheden voor nieuwbouw. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.

Er zijn zes bedrijventerreinen in Zoetermeer: Lansinghage, Hoornerhage, Dutch Innovation Park, Zoeterhage, Rokkehage en Oosterhage.

Door de centrale ligging van Zoetermeer in Metropool Regio Rotterdam Den Haag zijn de terreinen goed te bereiken met zowel auto, als openbaar vervoer. Van deze bedrijventerreinen zijn op Oosterhage nog kavels beschikbaar voor nieuwbouw. Aan de rand Zoetermeer, op het grondgebied van gemeente Lansingerland worden twee bedrijventerreinen gemeenschappelijk ontwikkeld: Prisma en Bleizo.