Winkelruimte Alphen aan den Rijn 

Bedrijfspanden aangeboden in de regio Alphen aan den Rijn

Vind alle winkelruimte te huur en te koop in Alphen aan den Rijn. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden bedrijfspanden in Alphen aan den Rijn vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Alphen aan den Rijn. Op onze web-site hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Zoetermeer en omgeving.

Winkelruimte Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn heeft verschillende winkelgebieden en winkelcentra verspreid over de stad. Navolgend noemen we enkele van de belangrijkste winkellocaties in Alphen aan den Rijn:

  1. Stadshart Alphen aan den Rijn: Het Stadshart is het centrale winkelgebied in Alphen aan den Rijn. Hier vind je een divers aanbod aan winkels, van grote winkelketens tot boetieks. Het Stadshart herbergt ook eetgelegenheden, supermarkten en andere voorzieningen.
  2. De Baronie: De Baronie is een winkelcentrum in het noorden van Alphen aan den Rijn. Het biedt een mix van winkels, waaronder supermarkten, kledingwinkels en speciaalzaken.
  3. Herenhof: Winkelcentrum Herenhof is gelegen in het zuidwestelijke deel van Alphen aan den Rijn. Het heeft diverse winkels, waaronder supermarkten, drogisterijen en kledingwinkels.
  4. De Aarhof: Dit winkelcentrum bevindt zich aan de Aarkade en biedt een scala aan winkels en eetgelegenheden.

Bedrijfsruimte Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn heeft diverse bedrijventerreinen die een breed scala aan bedrijven en industrieën herbergen. We noemen de belangrijkste bedrijventerreinen in Alphen aan den Rijn:

  1. Rijnhaven: Een groot bedrijventerrein dat zich uitstrekt langs de Oude Rijn in het zuidoostelijke deel van de stad. Hier bevinden zich diverse bedrijven en industrieën.
  2. Molenwetering: Gelegen in het noordwesten van Alphen aan den Rijn, is Molenwetering een bedrijventerrein met een mix van kantoren en industriële faciliteiten.
  3. Baronie: De Baronie is een bedrijventerrein dat deel uitmaakt van het grotere Rijnhaven-gebied. Het herbergt verschillende bedrijven, waaronder groothandels en distributiebedrijven.
  4. Heijmanswetering: Dit bedrijventerrein ligt aan de westkant van Alphen aan den Rijn en is een locatie voor diverse bedrijfsactiviteiten.
  5. Hoorn: Bedrijventerrein Hoorn-West ligt in het westelijke deel van Alphen aan den Rijn. Het biedt ruimte aan diverse bedrijven, waaronder industriële en zakelijke activiteiten.

Bedrijventerreinen in Alphen aan den Rijn

Kortom Alphen aan den Rijn biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige kantoorruimten en strategisch gelegen locaties, met mogelijkheden voor nieuwbouw. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.