Winkelruimte Rotterdam

Bedrijfspanden aangeboden in de regio Rotterdam

Vind alle winkelruimte te huur en te koop in Rotterdam. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de winkelruimte die u zoekt. De meest recent aangeboden bedrijfspanden in Rotterdam vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Rotterdam. Op onze website hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Rotterdam en omgeving.

Bedrijfsruimte aanbod in Rotterdam

Rotterdam heeft verschillende gebieden met bedrijfsruimten, variërend van industriegebieden tot commerciële zakendistricten. Hier zijn enkele bekende gebieden waar je bedrijfsruimte in Rotterdam kunt vinden:

 1. Spaanse Polder: Gelegen ten noordwesten van het stadscentrum, is de Spaanse Polder een groot industriegebied met een mix van grootschalige bedrijventerreinen en distributiecentra.
 2. Waalhaven: Dit gebied, in het zuiden van Rotterdam, is bekend om zijn maritieme activiteiten. Het herbergt zowel industrie als commerciële bedrijfsruimten.
 3. Brainpark: Brainpark is een zakendistrict nabij de Erasmus Universiteit. Het biedt een mix van kantoren, onderzoeksinstellingen en bedrijfsruimten.
 4. Zuidplein: Gelegen in het zuiden van Rotterdam, Zuidplein herbergt niet alleen een groot winkelcentrum maar ook bedrijfsruimten en kantoren in de omgeving.
 5. Spangen: In het westen van Rotterdam vind je Spangen, een gebied dat een mix van woningen en bedrijfsruimten heeft.
 6. Kralingen-Crooswijk: Dit is een wijk in het noorden van Rotterdam met diverse bedrijfsruimten, vooral langs de Oostzeedijk.
 7. Maasvlakte: Gelegen aan de monding van de Maas, is de Maasvlakte een industrieel en logistiek gebied met havenactiviteiten en distributiecentra.
 8. Kop van Zuid: Dit gebied, aan de zuidoever van de Maas, is bekend om zijn moderne architectuur en zakelijke district. Hier vind je kantoren en bedrijfsruimten met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Volgens gegevens van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) uit 2022 had Rotterdam ongeveer 655.500 inwoners.

Winkelruimte Rotterdam

Rotterdam heeft diverse winkelgebieden met een gevarieerd aanbod aan winkels, boetieks, restaurants en andere voorzieningen. Hier zijn enkele bekende winkelgebieden in Rotterdam:

 1. Lijnbaan: De Lijnbaan is een bekende winkelstraat in het centrum van Rotterdam en staat bekend als de eerste autovrije winkelstraat ter wereld. Hier vind je grote winkelketens en warenhuizen.
 2. Koopgoot: Officieel bekend als Beurstraverse, maar algemeen bekend als de Koopgoot, is een ondergronds winkelcentrum dat de Lijnbaan met het Binnenwegplein verbindt. Hier vind je een mix van winkels en eetgelegenheden.
 3. Binnenwegplein: Dit plein in het centrum van Rotterdam heeft een gevarieerd aanbod aan winkels, van grote winkelketens tot boetieks.
 4. Alexandrium Shopping Center: Gelegen in het oosten van Rotterdam, is Alexandrium een groot winkelcentrum met diverse winkels, restaurants en entertainmentmogelijkheden.
 5. Zuidplein: Het Zuidplein is een winkelgebied in het zuiden van Rotterdam en herbergt een groot overdekt winkelcentrum, Zuidplein Mall, met diverse winkels en eetgelegenheden.
 6. Oude Binnenweg en Nieuwe Binnenweg: Deze straten in het centrum van Rotterdam bieden een mix van boetieks, speciaalzaken, restaurants en cafés. Ze staan bekend om hun diverse aanbod.
 7. Witte de Withstraat: Deze straat staat bekend om zijn levendige en creatieve sfeer. Hier vind je kunstgalerijen, boetieks, bars en restaurants.
 8. Markthal: De Markthal is een iconisch gebouw met een overdekte markt en diverse eetgelegenheden. Het is gelegen in het centrum van Rotterdam.
 9. Meent: De Meent is een straat in het centrum van Rotterdam met modewinkels, boetieks en designwinkels.

Dit is slechts een selectie van de vele winkelgebieden die Rotterdam te bieden heeft. Elk gebied heeft zijn eigen unieke sfeer en aanbod. Als je op zoek bent naar specifieke winkels of producten, is het handig om te weten welk gebied het beste past bij jouw behoeften.

Voor specifieke informatie over beschikbare bedrijfsruimte op een bepaald bedrijventerrein, kun je contact opnemen met lokale makelaars in commercieel vastgoed, online vastgoedplatforms raadplegen of de gemeentelijke instanties voor economische ontwikkeling benaderen. Deze bronnen kunnen je helpen bij het vinden van beschikbare bedrijfsruimte die aan jouw behoeften voldoet.

Bedrijventerreinen in Rotterdam

Kortom Rotterdam biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige kantoorruimten en strategisch gelegen locaties. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.