Winkelruimte Zoetermeer

Winkelruimte aangeboden in de regio Zoetermeer

Vind alle winkelruimte te huur en te koop in Zoetermeer. Bekijk ons aanbod, de omschrijving, foto’s en overige informatie en vind direct de bedrijfspanden die u zoekt. De meest recent aangeboden winkelruimte in Zoetermeer vind je bij Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting.

Iedere ondernemer heeft natuurlijk zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Zoetermeer. Op onze web-site hopman-schreuder.nl vind je ons actuele aanbod in Zoetermeer en omgeving.

Winkelruimte Zoetermeer

Zoetermeer heeft verschillende winkelgebieden en winkelcentra verspreid over de stad. Navolgend noemen we enkele van de belangrijkste winkellocaties in Zoetermeer:

  1. Stadshart Zoetermeer: Het Stadshart is het centrale winkelgebied van Zoetermeer. Het biedt een diversiteit aan winkels, restaurants, en andere voorzieningen. Je vindt hier zowel grote winkelketens als lokale boetieks. Het Stadshart is ook een belangrijk zakelijk en cultureel centrum.
  2. Woonhart Zoetermeer: Woonhart is een winkelgebied in Zoetermeer dat gespecialiseerd is in wonen en lifestyle. Hier vind je winkels die zich richten op meubels, woningdecoratie en andere huisgerelateerde producten.
  3. Winkelcentrum Rokkeveen: Rokkeveen heeft zijn eigen winkelcentrum dat voorziet in de dagelijkse behoeften van de lokale bevolking. Dit winkelcentrum omvat supermarkten, drogisterijen, bakkerijen en andere detailhandelszaken
  4. Winkelcentrum Oosterheem: Oosterheem is een woonwijk in Zoetermeer, en het heeft een eigen winkelcentrum met een verscheidenheid aan winkels, waaronder supermarkten, boetieks en andere detailhandelszaken.
  5. Winkelcentrum Buytenwegh de Leyens: Dit winkelcentrum bedient de wijken Buytenwegh en De Leyens in Zoetermeer. Het biedt een scala aan winkels en voorzieningen voor de lokale bevolking.
  6. Winkelcentrum Meerzicht: In de wijk Meerzicht vind je ook een winkelcentrum dat diverse winkels en dienstverleners herbergt, waaronder supermarkten, bakkerijen en kledingwinkels.
  7. Winkelcentrum Seghwaert: Dit winkelcentrum bevindt zich in de wijk Seghwaert en biedt verschillende winkels en diensten aan de lokale gemeenschap.

Zoetermeer ligt in de buurt van belangrijke snelwegen, waaronder de A12, wat het gemakkelijk maakt voor logistieke bedrijven om goederen snel en efficiƫnt te distribueren. De nabijheid van de A12 biedt ook directe toegang tot de naburige steden Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Over het algemeen is Zoetermeer een stad die zich heeft ontwikkeld vanuit een klein dorp tot een moderne stad met diverse voorzieningen voor haar inwoners. Thans bedraagt het inwonersaantal van Zoetermeer ongeveer 125.000 mensen

Bedrijventerreinen in Zoetermeer

Kortom Zoetermeer biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige kantoorruimten en strategisch gelegen locaties, met mogelijkheden voor nieuwbouw. De bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Ieder terrein heeft verschillende voorzieningen, status en parkbeheer.

Er zijn zes bedrijventerreinen in Zoetermeer: Lansinghage, Hoornerhage, Dutch Innovation Park, Zoeterhage, Rokkehage en Oosterhage.

Door de centrale ligging van Zoetermeer in Metropool Regio Rotterdam Den Haag zijn de terreinen goed te bereiken met zowel auto, als openbaar vervoer. Van deze bedrijventerreinen zijn op Oosterhage nog kavels beschikbaar voor nieuwbouw. Aan de rand Zoetermeer, op het grondgebied van gemeente Lansingerland worden twee bedrijventerreinen gemeenschappelijk ontwikkeld: Prisma en Bleizo.