Louis Braillelaan 80, 2719 EK Zoetermeer

ZOETERMEER
Huurprijs: € 100,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Te huur kantoorruimte

Louis Braillelaan 80, 2719 EK Zoetermeer

THANS GEEN BESCHIKBAARHEID!

ALGEMEEN

Kantoorgebouw 'Bologna' aan de Louis Braillelaan 80 omvat in totaal circa 11.375 m² kantoorruimte en is prominent gelegen in de kantorenwijk Rokkeveen op de kantorenlocatie 'Campus'. De ruime parkeernorm en de aanwezigheid van een NH hotel met conferentieruimte, winkelcentrum "Rokkeveen" alsmede station Zoetermeer, maakt de 'Campus' een gewilde kantorenlocatie. Een aantal toonaangevende bedrijven zoals SBB, GDS Suez, Dunea, Nutricia, Engie, Centric en Ipse de Bruggen is reeds in de directe omgeving gevestigd.

Het business centre Zoetermeer Centraal Station ligt op een eenvoudig bereikbare eersteklas locatie buiten het centrum, aan de rand van de Zoetermeerse wijk Rokkeveen. Deze ligt direct aan de A12, een van de drukste snelwegen van Nederland. U kunt er dus met de auto komen, voor de deur parkeren en direct aan het werk. Eenmaal in het business centre, vindt u alles wat u nodig heeft: een business lounge, een bedrijfsrestaurant en kopieer/scan-faciliteiten. Sinds Zoetermeer zich heeft ontpopt tot forensenstad, wordt deze omgeven door een indrukwekkende infrastructuur. Als u bijvoorbeeld naar het centrum van Zoetermeer of naar Den Haag wilt, kunt u gebruik maken van de intercity of de RandstadRail. Het station ligt op slechts een paar minuten loopafstand.

INDELING + OPLEVERINGSNIVEAU

Het kantoorgebouw aan de Louis Braillelaan 80 heeft een totale vloeroppervlakte van circa 11.375 m². Op dit moment is onderstaand kantooraanbod voor de verhuur beschikbaar met huurmogelijkheden vanaf circa 488 m².

- Begane grondentree/ receptie/ restaurant
- 1e verdieping hoogbouw ca. 488m²

De oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580 .

De kantoorruimte wordt opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- ruime representatieve entree (gemeenschappelijk)
- camerabewaking
- 3 personenliften (13 personen)
- luxe toiletgroepen per verdieping
- fietsenstalling (gemeenschappelijk)
- indeelbaarheid per 1,80 meter
- kabelgootsysteem ten behoeve van data, elektra en telefonie
- full service receptie inclusief representatieve receptiemedewerkers
- koffiecorner in de algemene ruimte en bedrijfsrestaurant
- hoogwaardig ingerichte vergaderruimtes, welke per uur, halve of hele dag te huur zijn
- zeer hoogwaardige ICT infrastructuur inclusief glasvezelverbindingen en serverruimtes
- wireless internet in vrijwel het gehele gebouw
- huidige CAT 6 data bekabeling welke "om niet" door verhuurder wordt overgedragen.

PARKEREN

Op het naastgelegen parkeerdek en in de ondergelegen 2-laagse parkeergarage zijn circa 214 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar (parkeernorm circa 1:55 vvo).

HUURCONDITIES

Huurprijs : € 100,- per m² per jaar excl. BTW

Huurprijs parkeren : € 900,- per parkeerplaats per jaar excl. BTW

Huurtermijn : in overleg

Huuringangsdatum : in overleg, op korte termijn mogelijk

Huurprijsherziening : de huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle huishoudens (2015=100) van het CBS. Voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum.

Huurbetaling : per kwartaal vooruit

Servicekosten: € 43,50 p/m² vvo per jaar excl. BTW, cateringbijdrage € 11,- p/m² vvo per jaar excl. BTW

Bankgarantie : 3 maanden huur + 3 maanden servicekosten + BTW

Contract : model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld - waarbij artikel 4.5 in april 2024 is aangepast - en op 8 april gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 10/2024 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl. inclusief aanvullende bepalingen verhuurder.

Voorbehoud : goedkeuring directie verhuurder/ positief bedrijfsinformatierapport; ter beoordeling van verhuurder.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Energielabel : C

Algemeen : de informatie betreffende de kantoorruimte aan de Louis Braillelaan 80 te Zoetermeer is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan door Hopman en Schreuder Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven oppervlakten en afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Servicekosten
€ 44,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
na 20012010
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
C

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
Bushalte
500 m - 1000 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
488 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Liften, Te openen ramen
In units vanaf
488
Turn key
ja

Foto's

Louis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK Zoetermeer

Plattegronden

Louis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK ZoetermeerLouis Braillelaan 80, 2719 EK Zoetermeer

Kaart

Reageer op dit object

Heb je interesse in dit object? Vul onderstaand jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.